Tours Friday, June 17, 2022

Dam Tour (Black Eagle Dam, Rainbow Dam, Ryan Dam)					
Leave Return Capacity Length					
17DAMAM1	9am	1pm	50	4 hrs.	
17DAMPM1	1pm	4:45pm	50	3.75 hrs	

Dam Tour & Hike (Ryan Dam, Sacajawea Sulpher Springs)					
	Leave	Return	Capacity	Length	
17SSSAM1	9am	1:25pm	50	4.5 hrs	

Water Works (Water teratment plant & Sewer Treatment Plant)					
Leave Return Capacity Length					
17WWAM1	8:45am	12pm	25	3.25 hrs	
17WWAM2	9am	12:25pm	25	3.5 hrs	
17WWPM1	1pm	4:15pm	25	3.25 hrs	
17WWPM2	1:15pm	4:40pm	25	3.5 hrs	

Lewis & Clark Interpretive Center/Giant Springs					
	Leave	Return	Capacity	Length	
17L&CAM1	9am	1:55pm	25	5 hrs	
17L&CAM2	9am	1:55pm	25	5 hrs	
17L&CPM1	10:30am	3:25pm	25	5 hrs	
17L&CPM2	10:30am	3:25pm	25	5 hrs	

C.M. Russell Museum				
	Leave	Return	Capacity	Length
17CMRAM1	10am	12:20pm	50	2.25 hrs
17CMRPM1	12:45pm	3:05pm	50	2.25 hrs

Paris Gibson Museum				
	Leave	Return	Capacity	Length
17PGMAM1	10:30am	12:50pm	50	2.25 hrs

Tours Saturday, June 18, 2022

Dam Tour (Black Eagle Dam, Rainbow Dam, Ryan Dam)					
	Leave	Return	Capacity	Length	
18DAMAM1	10:30am	2:30pm	50	4 hrs	

Dam Tour & Hike (Ryan Dam, Sacajawea Sulpher Springs)					
	Leave	Return	Capacity	Length	
18SSSAM1	10:30am	2:55pm	50	4.5 hrs	

Water Works (Water teratment plant & Sewer Treatment Plant)					
Leave Return Capacity Length					
18WWPM1	12:30pm	3:45pm	25	3.25 hrs	
18WWPM2	12:45pm	4:00pm	25	3.25 hrs	

Lewis & Clark Interpretive Center/Giant Springs					
Leave Return Capacity Length					
18L&CAM1	10:30am	3:25pm	25	5 hrs	
18L&CAM2	10:30am	3:25pm	25	5 hrs	
18L&CPM1	12:00pm	4:55pm	25	5 hrs	
18L&CPM2	12:00pm	4:55pm	25	5 hrs	

C.M. Russell Museum				
	Leave	Return	Capacity	Length
18CMRAM1	10:30am	1:05pm	50	2.5 hrs

Paris Gibson Museum					
	Leave	Return	Capacity	Length	
18PGMPM1	1:15pm	3:35pm	50	2.25 hrs	